ds., 21/01/2023 - 09:00

Alícia Adserà assumeix la presidència del Consell Assessor d’Ivàlua

Ivàlua potencia la formació en avaluació amb l'objectiu d'ampliar la comunitat d'avaluació
  • Alícia Adserà relleva a la presidència a Guillem López-Casasnovas
  • El Consell Assessor l’integren experts i expertes de reconegut prestigi, en el camp de les polítiques públiques, l’àmbit acadèmic, social o econòmic

 

Alícia Adserà va assumir la presidència del Consell Assessor d’Ivàlua en la darrera sessió del 18 de gener. Adserà va substituir a Guillem López-Casasnovas que ho ha estat en els darrers anys. Adserà és doctora en Economia per la BU i professora titular de la Facultat Woodrow Wilson de la Universitat de Princeton.

Xavier Cuadras, el president del Consell Rector d’Ivàlua, i els membres del Consell Assessor van donar la benvingida a Adserà i van agrair a Guillem López-Casasnovas la tasca realitzada al capdavant d’aquest òrgan.

En aquesta reunió es van presentar els eixos del Pla Anual d’Actuacions d’Ivàlua per aquest 2023. Des del Consell Assessor es va mostrar la voluntat d’assessorar a Ivàlua en potenciar els lligams amb el món acadèmic i en treballar per millorar el coneixement i rellevància de les activitats d’Ivàlua.


Consell Assessor d’Ivàlua

El Consell Assessor d’Ivàlua, que és un òrgan assessor de caràcter col·legiat integrat per experts i expertes de reconegut prestigi en el camp de les polítiques públiques, l’àmbit acadèmic, social o econòmic. Fou creat pel Consell Rector d’Ivàlua de conformitat amb l’article 12.1 dels seus Estatuts. Les seves funcions són les d’assessorar al Consell Rector i a la Direcció Executiva, i actuar com a òrgan de pensament i reflexió, tant pel mateix Consorci, com per la resta de la societat i la ciutadania.


Alícia Adserà

Alícia Adserà és doctora en Economia per la BU i professora titular de la Facultat Woodrow Wilson de la Universitat de Princeton. Els seus àmbits de recerca són la demografia econòmica, el desenvolupament i aspectes relacionats amb les migracions i la seva relació amb el món del treball.

Consell Assessor