Vés al contingut

Assessorament a la Secretaria de Transparència i Govern Obert en el procés d’elaboració de l’Estratègia contra el Frau i la Corrupció

La col·laboració amb la Secretaria de Transparència i Govern Obert consisteix en la realització d’una revisió de l’evidència existent sobre estratègies marc de caire internacional que actualment s’empren per lluitar contra la corrupció. La revisió, impulsada per Ivàlua en col·laboració amb KSNET, recopila l’evidència més important sobre polítiques i estratègies marc que actualment s’estan portant a terme per lluitar contra la corrupció posant la mirada en d’altres països.

Documents

Recopilar les conclusions i els aprenentatges més importants i internacionalment reconegudes com a ‘bones pràctiques’ a nivell internacional en la lluita contra el frau i la corrupció.
Elaborar una guia de lectura per facilitar el procés de treball previ a l’elaboració del document final de l’estratègia, com a instrument per situar el debat i saber quins han de ser els diferents nuclis temàtics mínims i indispensables a tenir en compte segons l’evidència científica internacional.