Centre de documentació

Fons documental d'Ivàlua

Fons documentals

El fons del Centre de documentació d'Ivàlua està format per documents dels àmbits de l'administració i gestió pública i especialment de l'avaluació de polítiques públiques.

A dia d'avui està constituït per uns 500 documents en diferents suports (llibres, publicacions en sèrie i altres), i s'actualitza constantment.

Aquest fons no és de lliure accés i es troba localitzat a la seu d'Ivàlua. El podreu consultar demanant cita prèvia en horari de dilluns  a dijous de 10 a 14 hores.

El Centre de documentació també proporciona en determinats casos l'accés a recursos d'informació electrònics a través del seu web: llibres electrònics, articles de revista, etc.

Podeu accedir a tot aquest fons a través del cercador de recursos per autor, títol, matèria, etc. i obtenir així el registre complet del document en el cas que formi part del fons d'Ivàlua. 

La formació del fons es basa en l'adquisició, ja sigui a través de compres o subscripcions i en menor mesura, en les donacions. Els vostres suggeriments seran benvinguts.

Accés als recursos d'Ivàlua 

Cerca lliure de recursos

louis vuitton borse louis vuitton outlet gucci sale mulberry outlet best diet pills for women hogan outlet